Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii are menirea de a a proteja continutul informatiilor de pe site si de asigura o vizita cat mai placuta a utilizatorilor.

Este insa important sa cititi aceste randuri, deoarece vom considera ca ati acceptat total aceasta politica in momentul in care accesati alte informatii de pe site.

Informatiile pot fi folosite liber de catre utilizatori numai in cazul in care sunt folosite pentru uz propriu. Este total interzis ca acestea sa fie utilizate in scop comercial, indiferent de mediul in care se vor folosi (electronic sau clasic) sau de modul in care vor fi utilizate informatiile: copiere, reformulare trunchiere, etc.

Singura exceptie admisa este aceea in care sunteti in posesia unui acord scris si stampilat din partea redactorului sef sau al administratorului site-ului.

Continutul site-ului este de uz general si nu a fost personalizat pentru cazuri particulare, asa ca nu poate fi folosit in cazuri personale. Daca doriti sa faceti acest lucru va rugam sa a adresati inainte unor specialisti in domeniu de unde sa capatati informatiile necesare.

Echipa redactionala si administratorul nu isi asuma sub nicio forma responsabilitatea informatiilor de pe site si nici a gradului de adevar al acestora, asadar acestia nu pot fi trasi niciodata si in nicio imprejurare in care isi vor face aparitia daune ca urmare a folosirii continutului site-ului.