Confidentialitate

Site-ul nostru pune in prim plan confidentialitatea datelor tuturor vizitatorilor si a elaborat o politica speciala pentru a asigura vizitatorii de buna noastra credinta. Astfel, datele personale ale celor ce ne viziteaza vor fi in siguranta iar vizita va fi placuta si profitabila.

Este insa important sa cititi bine randurile de mai jos deoarece consideram ca ati acceptat aceasta politica in momentul in care ati vizitat alte pagini ale site-ului.

Ca orice site din ultimii ani, folosim fisiere speciale denumite cookie ce sunt responsabile cu colectarea datelor comerciale referitoare la comportamentul vizitatorilor pe site, domeniile de interes, timpul total si cel petrecut pe fiecare pagina ce a fost vizitata, tara de unde se efectueaza vizita si echipamentul folosit, timpul conexiunii la internet si al browserului, etc.

Fisierele cookie nu pot accesa date sau informatii personale din calculatoarele unde au fost instalate, iar datele comerciale vor fi stocate in servere criptate.

Datele comerciale le vom folosi pentru a imbogati gama informatiilor pe care le vom oferi in viitor si pentru a lucra la imbunatatirea vitezei de raspuns a site-ului.

Instalarea acestor fisiere poate fi refuzata in mod direct atunci cand vizitati site-ul nostru sau prin modificarea setarilor browserului pe care il folositi, dar in acest caz va asumati riscul de a nu mai putea folosi site-ul la intreaga capacitate.